söndag 5 april 2009

Söndagsnöje

Idag var jag på Syfestivalen. Vi valde att åka på söndagen eftersom det brukar var mindre trängsel då. I alla fall var det så förra året men vi var lite tveksamma om det kanske inte skulle vara så idag eftersom det igår var strålande sol och idag grått och mulet. Men vi hade valt rätt dag, det var ganska lungt på mässan tyckte jag. Det hade varit betydligt mer folk under lördagen.
När vi kom dit såg vi att det var workshop i virkning så då satte vi oss där och testade lite krokning. Det blev början till en grytlapp. Det var skoj så jag köpte lite lingarn och även en krokningsnål.


Jag köpte också lite Öländskt ullgarn hos Ullcentrum. Jag gillar ullgarn och är det från Sverige. Det ska bli sjalar av garnet.


Sedan hittade jag också lite sockgarn till bra pris.

Det enda som jag inte kom hem med var symönstet på tunikan/klänningen hos StinaSvenska Mönster. Det hade sålt slut på lördagen.

Men vi hade en trevlig dag. Men jag tyckte nog att det var lite lugnare och lite mindre garn, tyger och annat nu än i höstas. Sedan var det också roligt att träffa L och A.

1 kommentar:

  1. jag har gjort klart min grytlapp :-) bild kommer i kväll.

    SvaraRadera